https://www.babysonly.nl/slapen/dekbedovertrekken/_404_w_4__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Baby dekbedovertrekken 

Deze prachtige baby dekbedovertrekken zijn gemaakt van zacht breiwerk aan de bovenzijde en een fijne katoenen voering aan de achterzijde. Hierdoor is elk baby dekbedovertrek een soort dekentje en lakentje in één. Beschikbaar in 100x135 cm als dekbedovertrek voor een ledikant en 80x80 cm als dekbedovertrek voor een box, wiegje, kinderwagen of reiswieg. 

  #/pagina   
60 resultaten
  • Kleur
  • Stijl
  • Type
 Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina 
 Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina 

Baby dekbedovertrek of dekenovertrek 

De naam baby dekbedovertrek is eigenlijk niet helemaal terecht. Immers, een baby dekbedovertrek wordt meestal niet gebruikt in combinatie met een dekbed maar met een deken. Daarom zou dekenovertrek een betere benaming zijn. Toch wordt een dekenovertrek in de volksmond een dekbedovertrek genoemd. Het is dus goed om te weten dat dat hier in de meeste gevallen een babydeken in gaat. 

Dekbedovertrek ledikant 

Een dekbedovertrek voor een ledikant  wordt gebruikt voor het opmaken van een ledikant en heeft een afmeting van 100x135 cm. Net zoals in alle baby dekbedovertrekken wordt ook in een dekbedovertrek voor een ledikant een deken gedaan in plaats van een dekbed. Wil je liever geen dekbed? Kies dan voor een ledikantdeken in combinatie met een ledikantlaken

Baby dekbedovertrek box of reiswieg 

Baby dekbedovertrekken van 80x80 cm worden vaak gebruikt voor een box, wiegje, kinderwagen of reiswieg. Baby’s vallen namelijk niet alleen in bed in slaap maar soms ook in de box of reiswieg. Een klein dekbedovertrekje is dan ideaal om je kindje lekker warm en comfortabel te houden.  

Dekbedovertrekken van Baby’s Only 

De dekbedovertrekken van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. Omdat het laken aan de deken vastzit, kan deze niet los gaan zitten. De deken is van zacht breiwerk en  katoen. Het katoen is sterk, duurzaam, zacht en heeft een hoog absorptievermogen. Alle Baby’s Only dekbedovertrekken zijn wasbaar, kleurecht en vormvast.  

Ruime keuze baby dekbedovertrekken 

Baby’s Only heeft een groot assortiment dekbedovertrekken. Bij elke Baby’s Only stijl hoort een eigen lijn dekbedovertrekken. Hierdoor zijn er veel modellen, breipatronen en kleuren beschikbaar. Ook heeft elk lijn baby dekbedovertrekken een andere soort zachte voering aan de bovenzijde; chenille, teddy, soft.  

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only