https://www.babysonly.nl/slapen/bedbumpers/_404_w_6__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Bedbumpers  

Geef je babykamer een eigentijdse look met deze hippe, gebreide bedbumpers. Een bedbumper is bedoeld als verfraaiing van het babybedje maar wordt ook gebruikt als stootkussen of hoofdbeschermer voor het ledikant. De Baby’s Only bedbumpers zijn geschikt voor bedjes van 60 en 70 cm breedte. Elke bedomrander is tweezijdig te gebruiken. Verkrijgbaar in diverse breipatronen en kleuren. 

  #/pagina   
42 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Bedbumpers – mooi en praktisch 

Een bedbumper is een prachtige accessoire voor je babybedje, zeker in combinatie met een bijpassend gebreide babydeken of een gebreid babydekbed. Daarnaast is een bedbumper handig ter voorkoming dat het speentje of knuffeltje steeds uit bed valt. Het is ook een ideaal stootkussen voor beweeglijke baby’s. Het zachte materiaal beschermt het hoofdje van de baby tegen de harde spijlen van het ledikant.  

Bedbumper, Bedomrander, Stootkussen, Hoofdbeschermer ledikant 

Een bedbumper kent vele benamingen. Dat komt omdat dit artikel als stootkussen/hoofdbeschermer én als decoratieve bedomrander wordt gebruikt. Een bedbumper wordt altijd aan het hoofdeinde van een ledikantje of wiegje bevestigd. Je knoopt hem met strikken vast aan de spijlen van het bedje. Hierdoor creëer je een knus, comfortabel en veilig slaapplekje voor je baby. 

Bedbumpers van Baby’s Only 

De bedbumpers van Baby’s Only zijn zacht en comfortabel voor je baby en zijn van uitstekende kwaliteit. De luxe gebreide bedomranders zijn oneindig te combineren met andere accessoires van de Baby’s Only collectie. De bedbumpers zijn allen tweezijdig te gebruiken en er is keuze uit diverse breipatronen en kleuren. Geschikt voor babybedjes van zowel 60 als 70 cm breedte.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only