https://www.babysonly.nl/reizen/maxi-cosi-kappen/_404_w_25__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Maxi-Cosi kappen

Met deze gebreide Maxi-Cosi kappen geef je je autostoeltje een prachtige look. De kappen bieden deels bescherming tegen de zon. Kies je voor een kap met een stoer kabel breipatroon of voor een kap met sterren? Elke Maxi-Cosi kap is eenvoudig aan het autostoeltje te bevestigen. Mooi in combinatie met een bijpassende Maxi-Cosi hoes. Geschikt voor Groep 0 autostoeltjes van het merk Maxi-Cosi. De Maxi-Cosi kappen zijn leverbaar in verschillende breipatronen en kleuren.

  #/pagina   
41 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Maxi-Cosi kap als zonnekap

De Maxi-Cosi kappen van Baby’s Only worden ook wel gebruikt als zonnekap. Door de breisteek echter zal er altijd wat zon door de kap schijnen. Hij beschermt dus maar gedeeltelijk tegen de zon. Houd hier rekening mee en neem altijd extra beschermende maatregelen tegen de zon, want een zonnekap alleen is niet voldoende.

Mooi: Maxi-Cosi kap met bijpassende hoes en voetenzak

Bij elke Baby’s Only stijl hoort een eigen lijn Maxi-Cosi kappen. Hierdoor is er ontzettend veel keuze en kun je oneindig combineren. Wil je een prachtige set creëren voor onderweg? Combineer dan een Maxi-Cosi kap met een bijpassende Maxi-Cosi hoes en Maxi-Cosi voetenzak. Je baby zal als een vorst vervoerd worden.

Maxi-Cosi kappen van Baby’s Only

De Maxi-Cosi kappen van Baby’s Only zijn stijlvol en modieus. Ze zijn geschikt voor alle Maxi-Cosi autostoeltjes Groep 0, voor kinderen van 0-13 kg of tot een leeftijd van +/-12 maanden. De Maxi-Cosi kappen zijn leverbaar in verschillende breipatronen en kleuren. Ze sluiten perfect aan bij de rest van de collectie.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only