https://www.babysonly.nl/reizen/maxi-cosi-hoezen/_404_w_24__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Maxi-Cosi hoezen

Deze luxe Maxi-Cosi hoezen zijn ademend, comfortabel en houden je autostoeltje schoon. Elke hoes is machinewasbaar. Het middenstuk is van soepel katoen en de zijkant is van hoogwaardig breiwerk. De hoezen zijn geschikt voor Groep 0 autostoeltjes van het merk Maxi-Cosi. Ze zijn voorzien van uitsparingen voor een 3-puntsgordel. Leverbaar in diverse breipatronen en kleuren. Mooi te combineren met een bijpassende Maxi-Cosi kap.

  #/pagina   
43 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Waarom een Maxi-Cosi hoes?

Het komt regelmatig voor dat er onderweg wat eten of drinken gemorst wordt. Maar ook kan een luier lekken of kan je kindje spugen. Een hoes beschermt de bekleding van je autostoel tegen vuil en vlekken. Je hoeft de bekleding dan niet steeds opnieuw te wassen, maar enkel de Maxi-Cosi hoes. Dit is veel sneller en eenvoudiger en het zorgt ervoor dat je autostoel schoon blijft.

Autostoelhoezen van Baby’s Only

De Maxi-Cosi hoezen van Baby’s Only zijn stijlvol, modieus, comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm. Elke autostoelhoes is verkrijgbaar in verschillende breipatronen en kleuren. De hoezen sluiten naadloos aan bij de rest van de collectie. Heel mooi in combinatie met een bijpassende Maxi-Cosi kap en Maxi-Cosi voetenzak.

Maxi-Cosi hoes voor elk autostoeltje

De Maxi-Cosi hoezen van Baby’s Only zijn geschikt voor alle Maxi-Cosi autostoeltjes Groep 0, voor kinderen van 0-13 kg of tot een leeftijd van +/-12 maanden. De hoezen hebben een perfecte pasvorm dankzij de elastische rand.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only