https://www.babysonly.nl/reizen/buggyzakken/_404_w_22__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Buggyzakken

Deze luxe, gebreide voetenzakken voor de buggy houden je kindje lekker warm tijdens een wandeling. De binnenkant van elke buggyzak is voorzien van een superzachte voering. De voorkant is volledig afritsbaar. Deze universele buggyzakken passen in de meeste kinderwagens. Wil jij ook zo’n prachtige voetenzak voor jouw buggy? Kies dan uit de verschillende breipatronen en kleuren.

  #/pagina   
20 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Voetenzak voor de buggy

Een buggyzak is een voetenzak voor de kinderwagen of wandelwagen. Hij houdt je kindje heerlijk op temperatuur tijdens een wandeling. Een buggyzak beschikt over openingen waar de driepuntsgordel van de buggy doorheen kan. Zo zit je kindje veilig en vast in de wandelwagen. Naast voetenzakken voor de buggy zijn er ook voetenzakken voor de Maxi-Cosi, om je kindje warm te houden tijdens de hele reis.

Baby’s Only buggyzakken

De buggyzakken van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. Ze zijn gemaakt van zacht breiwerk met aan de binnenzijde een nog zachtere voering. De voorzijde van elke buggyzak is volledig afritsbaar en kan ook omgeslagen worden. Door middel van drukknoopjes kan van de bovenzijde een soort capuchon/mutsje gemaakt worden. De voetenzakken zijn geschikt voor alle bekende merken buggy’s met een driepuntsgordel. Dankzij het voorgevormde zitvlak blijft je kindje beter in de buggyzak zitten.

Buggyzakken combineren met voetenzakken voor de autostoel

Baby’s Only heeft een groot assortiment buggyzakken. Bij een aantal Baby’s Only stijlen hoort een eigen lijn voetenzakken voor de buggy. Hierdoor zijn er veel modellen, breipatronen en kleuren beschikbaar. Mix en match met een bijpassende Maxi-Cosi voetenzak, Maxi-Cosi hoes of Maxi-Cosi kap en je krijgt een prachtige set producten voor onderweg.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only