https://www.babysonly.nl/opbergen/pyjamazakken/_404_w_28__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Pyjamazakken 

Deze handige pyjamazakken zijn ideaal als opbergzak voor de pyjama van je kindje. Maar natuurlijk kan er in deze zakken meer dan alleen een pyjama worden opgeborgen. Denk aan kleine spulletjes zoals een luier, knuffel of kammetje. Pyjamazakken zijn ook leuk als decoratie aan de wand, box of het bedje, bijvoorbeeld met een knuffelgiraf erin.

Pyjamazakken als opbergzak 

Pyjamazakken zijn heel praktisch. Meestal worden ze aan de wand bevestigd, nabij de commode, zodat je makkelijk bij de inhoud van de zak kunt. Pyjamazakken zijn heel handig om spulletjes in op te bergen. Denk aan de pyjama van je baby, baby mutsjes, zalfjes, luiers, kammetjes etc. Zo houd je je commode lekker opgeruimd en heb je altijd een handige bewaarplaats voor je baby’s pyjama.  

Pyjamazakken als decoratie 

Een pyjamazak hoeft niet alleen als opbergzak of speelgoedzak in gebruik te zijn. Pyjamazakken worden ook veel gebruikt als decoratie in de babykamer. Bijvoorbeeld aan de wand bevestigd met een knuffel erin. Omdat pyjamazakken zo multifunctioneel zijn, is het ook heel leuk om een pyjamazak cadeau te geven. 

Een pyjamazak cadeau geven 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor als je op kraamvisite gaat? Koop dan een pyjamazak, eventueel met leuke inhoud erin. Omdat hij zo handig in gebruik is zal de kersverse moeder erg blij met de pyjamazak zijn. En het staat prachtig in de babykamer. 

Pyjamazakken van Baby’s Only 

De pyjamazakken van Baby’s Only staan bekend om hun mooie kwaliteit en afwerking. Deze luxe opbergzakken/speelgoedzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en passen uiteraard bij de rest van de Baby’s Only collectie. De buitenzijde is gemaakt van hoogwaardig breiwerk en aan de binnenzijde zit een heerlijk zachte voering. Afmeting 35x22 cm. 

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Privacy© Copyright Babysonly.nl