https://www.babysonly.nl/opbergen/opbergmanden/_404_w_30__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Opbergmanden

Deze gebreide opbergmanden zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed en andere spullen. Je kamer blijft opgeruimd, waardoor je rust en orde creëert. De opbergmanden zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de lederen handvatten aan de zijkanten. De bodem is extra bestand tegen vocht. Elke opbergmand is verstevigd waardoor deze ook zonder inhoud rechtop blijft staan. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en breipatronen.

  #/pagina   
15 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Gebreide opbergmanden van Baby’s Only

De Baby’s Only opbergmanden hebben één ding met elkaar gemeen; ze zijn een echte blikvanger in de babykamer of woonkamer. De vierkante manden zijn door hun grote formaat geschikt om veel spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, kussens, babykleding en meer. De buitenzijde van elke opbergmand is gemaakt van hoogwaardig breiwerk en de binnenzijde is van katoen. De onderzijde is gemaakt van imitatieleer, waardoor de mand extra bestand is tegen vocht en water.

Opbergmand, opbergbox of speelgoedmand

Voor welke toepassing je deze praktische opbergers ook gaat gebruiken, dankzij de variatie in kleuren passen de Baby’s Only opbergmanden in elk interieur. Leuk in de kinderkamer als speelgoedmand maar ook in de woonkamer misstaat deze gebreide mand niet. Perfect voor het opbergen van spullen waardoor je huis lekker opgeruimd blijft.

Houd je kamer opgeruimd met opbergers

Opbergen kan op vele verschillende manieren in verschillende opbergers. Naast opbergmanden heeft Baby’s Only ook een uitgebreide collectie boxzakken, pyjamazakken en commodemandjes. Zo houd je je babykamer en woonkamer altijd netjes opgeruimd.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only