Menu
0
  • Producten
  • Inspiratie
Vorige pagina
https://www.babysonly.nl/moederdag-is-verwendag/n81c0
Zoeken
Winkelmandje
moederdag-is-verwendag
3 mei 2018
Moederdag is Verwendag
Hoe je als moeder (in spe) extra kunt genieten van deze dag
Babys Only

Moederdag is Verwendag

Als mama (in spe) krijg je binnenkort met deze bijzondere dag te maken. Ontbijt op bed en veel cadeautjes. Moederdag staat in het teken van verwennerij, om het moederschap te vieren. En natuurlijk als bedankje voor het dag en nacht klaarstaan voor je kroost. Moederdag is de dag om je eerlijk in het zonnetje te laten zetten. Met onderstaande tips gaat dit vast helemaal goedkomen.

Cadeaus en knutselwerkjes voor mama

Op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen wordt er al tijden druk geknutseld. Kleine picasso’s maken ijverig de mooiste werkjes voor mama. Baby’s kliederen er lekker op los met verf. Een tekening met de eerste strepen van je kindje, een afdruk van een handje of voetje, als moeder kun je je geen mooier cadeau wensen.

Moederdag is ook voor als je zwanger bent

Je hebt het als zwangere niet altijd even makkelijk. Je lichaam verandert en ook kun je last hebben van allerlei zwangerschapskwaaltjes. Moederdag is een uitgelezen kans voor je partner om jou te verwennen met cadeaus. Als je niet te misselijk bent met een ontbijtje op bed, of met een lieve gebreide knuffel van Baby’s Only om te laten zien hoeveel hij van je houdt.

Iets leuks voor de babyuitzet

Een cadeau voor de babykamer is altijd een leuk idee. Een aankleedkussenhoes en babydeken behoren vaak tot de standaard uitzet, deze heb je meestal al in huis. Daarom is de verrassing des te groter als het iets bijzonders is. Denk bijvoorbeeld aan een gebreide speelgoedmand. Deze eyecatcher staat fraai naast het bedje en is in diverse kleuren leverbaar. Juist de finishing touch in de babykamer is waar je een mama in spe heel blij mee maakt!

Tot slot

Moederdag is vooral een dag om van te genieten. Immers, moeder zijn of worden is het allermooiste wat er is. Laat je verwennen met een ontbijt op bed, ga lekker in bad en smeer je daarna eens extra goed in met een bodylotion of een verzorgende olie. En blijf ondertussen dromen van wat komen gaat!

Wil je ideeën opdoen voor een leuk Moederdagcadeau? Kijk dan eens rond op deze website en laat je inspireren.

Copyright © 2019 Babys Only Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Privacy |