https://www.babysonly.nl/decoreren/verf/_404_w_32__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Babykamer verf 

Met deze muurverf krijg je een prachtige babykamer. De kleuren van de verf zijn afgestemd op de kleuren van de Baby’s Only collectie. Hierdoor kun je de muren in dezelfde tint verven als het interieur. Dit is niet alleen mooi om te zien maar het zorgt ook voor rust en eenheid in de babykamer. Alle verf is op waterbasis.  

  #/pagina   
18 resultaten
  • Kleur
  • Stijl

Babykamer verven 

Wil je de babykamer verven? Begin hier dan op tijd mee en gebruik bij voorkeur verf op waterbasis. Watergedragen verf is geurloos en bevat bijna geen oplosmiddelen. Goed ventileren is desondanks altijd aan te raden. Zet de ramen en deuren van de babykamer daarom open tijdens het schilderen.  

Welke kleur verf voor de babykamer 

Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed en betekenis van kleuren. Het advies is om de babykamer in rustige, lichte kleuren te verven. De zachte pastelkleuren van de Baby’s Only muurverven passen hier uitstekend bij. Ze sluiten mooi aan bij de kleuren van de babykamer inrichting zoals een commode, ledikant, kast of lamp.

Ton sur Ton 

Tint op tint ofwel ton sur ton is een combinatie van kleuren in dezelfde tint. Omdat verf op elk materiaal anders hecht, zal dezelfde kleur verf op de muur van de babykamer bijvoorbeeld net iets verschillen van de babykamer meubels. Maar de tinten liggen wel heel dicht bij elkaar. Hierdoor creëer je  eenheid en rust in de babykamer. En het resultaat is prachtig om te zien. 

Muurverf van Baby’s Only 

De muurverven van Baby’s Only worden speciaal voor Baby’s Only vervaardigd. De kleuren zijn afgestemd op de kleuren van het textiel. Omdat Baby’s Only hoge eigen stelt aan de veiligheid van jou en je kindje, is alle verf op waterbasis. Alle Baby’s Only muurverven zijn mat en makkelijk afneembaar. Met een verfblik van 1 liter kan ongeveer 8-10 m2 geschilderd worden. Afhankelijk van de structuur. Alle verf wordt in Nederland geproduceerd, exclusief voor Baby’s Only.  

Tip: maak een moodboard 

Ben je nog aan het nadenken in welke kleur je de babykamer wilt schilderen? Maak dan een moodboard. Verzamel bijvoorbeeld via Pinterest afbeeldingen van babykamers, interieur en inrichting of laat je inspireren door onze sfeerfoto’s. Kies de kleur verf die hier mooi bij aansluit. Het resultaat zal verbluffend zijn. 

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | PrivacyCopyright © 2019 Babys Only