https://www.babysonly.nl/collectie/verzorgen/omslagdoeken-badcapes/_404_w_9__NL_1
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Omslagdoeken en Badcapes

Deze comfortabele omslagdoeken en badcapes houden je baby lekker warm. Ideaal voor thuis en onderweg. Gemaakt van zacht breiwerk met een nog zachtere voering aan de binnenzijde. Je baby zal het heerlijk vinden om te worden gewikkeld in deze doeken.

  #/pagina    Afdrukken

68 resultaten
  • Kleur
  • Stijl
  • Voering
  • Maat
 
1
 
 
1
 

Baby’s Only omslagdoeken 

Een omslagdoek is een onmisbaar item voor je baby uitzet. Omslagdoeken zijn ideaal als je je baby uit bed haalt, in de box wilt leggen maar ook tijdens het voeden of in de auto houden ze je kindje lekker warm. De meeste omslagdoeken van Baby’s Only zijn voorzien van een uitsparing voor de autogordel. Ideaal voor onderweg. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren, want bij elke Baby’s Only stijl hoort een eigen lijn omslagdoeken. De omslagdoeken hebben verschillende soorten voeringen: chenille, soft of helemaal geen voering (uni). Vanwege de vochtabsorberende eigenschappen van chenille, worden omslagdoeken met deze voering ook regelmatig gebruikt als badcape. De Baby’s Only omslagdoeken hebben een afmeting van 82x82 cm. 

Baby’s Only badcapes 

Een badcape is ideaal om je baby in te wikkelen na het badje. Door de zachte badstof voering wordt je kindje snel droog. Omslagdoeken met een chenille voering worden ook regelmatig als badcape gebruikt door de vochtopnemende eigenschappen van chenille. De badcapes van Baby’s Only zijn verkrijgbaar in een reguliere maat: 75x85 cm en een extra grote maat: 100x100 cm (badcape XL).

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Disclaimer© Copyright Babysonly.nl