https://www.babysonly.nl/boxkleed-75x95-van-baby-s-only/_499____NL
  Verberg prijzen   Verberg prijzen
Zoek een artikel...

Boxkleed 75x95 van Baby's Only

Op zoek naar een boxkleed maat 75x95 cm? Bij Baby’s Only vind je een groot aanbod boxkleden in deze maat.

Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Cloud Indigo Blauw

Kies een boxkleed in de juiste maat

Boxkleden zijn er in heel veel soorten en maten. Als je op zoek gaat naar een boxkleed, is het verstandig om te weten hoe groot de box is. Is het een vierkante box of een ronde box? Wat zijn de binnenmaten (lengte x breedte) van de box?

Tip: tel een paar centimeter bij de afmetingen van je box op, zodat het kleed mooi ruim in de box valt en de randen iets omhoog liggen.

Maat 75x95 is geschikt voor boxen met een lengte onder de 75 cm en een breedte onder de 95 cm.

Bekijk alle Boxkleden maat 75x95

 

Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Ster Grijs Wit Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Classic Blush Roze Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Classic Mint

75x95 boxkleden in diverse kleuren

De kleur van het boxkleed is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Kies je een effen, neutrale keur, of ga je liever voor een boxkleed met opvallende sterren? Ook zie je roze vaak terugkomen bij een meisje en blauw bij een jongen. Wil je liever een neutrale kleur? Ga dan voor bijvoorbeeld grijs, mint of stone green.

 

Omdat de box in de woonkamer staat, wordt er bij het kopen van een boxkleed ook vaak rekening gehouden met de kleuren van de inrichting.

 

Boxkleed 75x95 Baby's Only Cloud Lavender Roze Baby's Only Boxkleed 75x95 Cloud Lavender Roze Boxkleed 75x95 Babys Only Sun Stone Green

Extra dik boxkleed

De boxkleden van Baby’s Only onderscheiden zich op het gebied van comfort en kwaliteit. Ze zijn extra dik en zacht, zodat je baby er comfortabel op kan liggen en spelen. De superzachte teddystof in het midden voelt aan als fluweel. Elk boxkleed is onderdeel van een collectie (stijl) met bijpassende producten in hetzelfde breiwerk en dezelfde kleur. Zo kun je je babyuitzet combineren tot een mooi geheel.

 

Bekijk alle Baby's Only Boxkleden

 

Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Classic Stone Green Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 River Blauw Grijs Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 River Blauw Grijs

Combineer met een boxbumper

Een boxkleed is heel mooi te combineren met een bijpassende boxbumper. Deze accessoire bevestig je aan de spijlen van de box, zodat er een soort nestje onstaat voor je baby. Hierdoor ligt je kindje niet in de tocht en blijft het speentje of knuffeltje in de box. Een boxbumer is ook een ideaal stootkussen voor beweeglijke baby's.

 

De Baby's Only boxkleden zijn verkrijgbaar in twee afmetingen:

De universele boxbumpers zijn verkrijgbaar als one size.

 

Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Sparkle Grijs Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Sparkle Zilver Roze Melee Babys Only Gebreid Boxkleed 75x95 Sparkle Grijs

Nieuw: Boxkleed 75x95 Sparkle

Recentelijk toegevoegd in de uitgebreide collectie van 75x95 cm boxkleden, is het boxkleed Sparkle. Kenmerkend voor de Sparkle is het fijne breiwerk met een subtiel glittertje. Een sprankelende collectie!

 

Bekijk alle 75x95 boxkleden

     

    Ben je benieuwd naar de uitgebreide collectie boxkleden 75x95 cm? Bekijk ze allemaal op onze website of zoek een verkooppunt in de buurt.

    Sitemap | Algemene Voorwaarden | Cookies | Privacy© Copyright Babysonly.nl